Всичко по темата: Руската инвазия в Украйна 781 Гърция ще предложи на

...
 
Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 781
Гърция ще предложи на
Коментари Харесай

Гърция предлага общоевропейско решение за справяне с цените в енергетиката

 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 781
Гърция ще предложи на Европейски Съюз да бъде взето общо европейско решение във връзка с скока на цените в енергийния бранш, заяви представителят на гръцкото държавно управление Янис Иконому.

Предложението ще бъде направено през днешния ден на съвещанието на Европейския съвет в Брюксел.

„ Енергийният проблем и скокът на цените е общоевропейски проблем и по тази причина има потребност от общоевропейско решение “, е показал Иконому.

„ Нужни са европейски финансови принадлежности, които да се оправят със скока на цените “, е добавил представителят.

По отношение на енергийната сигурност на Гърция след развиването на събитията по оста Русия-Украйна Иконому е декларирал, че държавното управление преценява политиките си към новите условия. Атина към този момент е подсигурила енергийната си сигурност и създава сюжети, които се отнасят до допустимо най-хубавото справяне с казуса с изменящите се цени в бранша.

По думите му нахлуването на Русия в Украйна, което Гърция осъжда, основава нови условия в интернационалната общественост, Европейския съюз и района, които неизбежно се отразяват и на Гърция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 781  Рублата се срина до рекордно ниско равнище Рублата се срина до рекордно ниско равнище  Копейкините и другите предатели на България към този момент мечтаят за десант в Приморско Копейкините и другите предатели на България към този момент мечтаят за десант в Приморско  Полша увеличи равнището на бойна подготвеност на някои военни елементи Полша увеличи равнището на бойна подготвеност на някои военни части
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР